Херсон °C

Херсонський суд виніс рішення по справі доведення до смерті вчительки Наталії Мамренко

Новости » Общество
0
Вчора в Херсонському міському суді відбулося судове засідання по справі доведення до смерті в Херсонській гімназії №1 вчительки Мамренко Наталі Василівни.
Свою думку, з приводу рішення суду опублікував в соцмережі син педагога – Максим Мамренко
«Після півтора року брехні з боку адміністрації Херсонської гімназії № 1 (Устинової, Войтович та компанії), Управління освіти в особі його начальника Ніконова та їх підлабузників (Кошелюк та ін), які говорили наклепи на потерпілу вчительку Мамренко Н.В. та її сім’ю, суд взявши до відома усі факти, докази, свідчення, покази свідків – СКАСУВАВ цей ганебний та незаконний Акт Держпраці (начальник Берлим В.В.) за формою Н-5. А це означає, що все що було написано цими брехунами в Акті, щодо обставин та причин нещасного випадку з Мамренко Н.В. є неправдою. Також суд визнав цей випадок з учителькою пов‘язаний із виробництвом, що означає що її довели на робочому місці до інсульту, а не те, що вони розказували півтора року про «хвороби» здорової жінки! Дякую усім за моральну підтримку, за віру у справедливість!», - йдеться в повідомленні.
Про саме засіданняйдеться на сторінці ГО «Самооборона Херсон»
«У судовому засіданні воєдино представник школи, представники управління освіти та Держпраці наголошували, що немає у вчителя під час роботи ризиків. А стосовно педагога з усе життя досвідом роботи у школі Наталії Мамренко - закопали та й забули. Усі нібито дії дирекції школи та фальшування документів нібито контролюючими стан справ освіти органів - так і треба.
Максим вирішив відстоювати істину в судовому засіданні сам. Нагадаємо, що ось такі громадяни мають гарну мережу впливу, тож якраз через боротьбу щодо обставин смерті матері, Максиму не продовжили контракт в ліцеї при ХДУ. Але пам’ять про матір, котру нещадно оббрехали її ж власні колеги важливіша у даному випадку за кар’єру на педагогічній ниві.
Суддя В.Прохоренко заслухавши сторони змогла побачити істину. Позов Максима до Херсонської гімназії №1 задоволено. І нехай має назву те: частково. Але на сьогодні, то невелика перемога маленької людини в великій системі державної машини.
До речі, через те, що є небайдужі наразі триває розслідування кримінальної справи пов’язаної із злочинними діями конкретних осіб, причетних до фарсу із «просто вмерла на робочому місці, але за документами цього говорити не можна». А також контролю до забезпечення прав працівників освіти Херсонської обласної ради на чолі з головою Владиславом Мангером.
Наразі за нашою інформацію розслідування набуло нових обертів через те, що в Корабельному управлінні Нацполіції змінено слідчого, котрий спускав на гальма розслідування. Дотримання законів України, протидія свавіллю різного рівня і ймовірно корупції відбувається тільки завдяки контролю київській Нацполіції та Прокуратури, головного Слідчого управління Нацполіції в Херсонській області. Саме з їх «толкача» Корабельна поліція змушена ознайомлюватись з можливостями притягати до відповідальності тих, хто за роки своєї діяльності звик використовувати і карні гілки влади задля досягнення власних злочинних цілей
», - йдеться у дописі.

Херсонський суд виніс рішення по справі доведення до смерті вчительки Наталії Мамренко

 

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 4+4
Ответ: