Херсон °C

За 8 місяців до обласного бюджету надійшло 2,4 млн. грн від орендної плати

Новости » Общество
0
Херсонська обласна рада активно працює над систематичним поповненням обласної казни. Зокрема, одним із джерел доходів до обласного бюджету є надходження від орендної плати за користування комунальним майном.
Так, з початку 2018 року завдяки плідній співпраці депутатів обласної ради, управління розвитку об’єктів спільної власності територіальних громад області виконавчого апарату Херсонської обласної ради з обласними комунальними підприємствами (установами, закладами) укладено нових та подовжено дію існуючих 85 договорів на оренду приміщень загальною площею 14,4 тис. кв. м.
Станом на 01 вересня 2018 року 41 комунальними підприємствами та закладами укладено 266 договорів оренди майна, згідно яких в оренду надано нежитлових приміщень загальною площею 32,9 тис. кв. м. Про це повідомляє прес-служба Херсонської обласної ради.
Найбільшими орендодавцями є Херсонська обласна клінічна лікарня (59 договорів) та Херсонська дитяча обласна клінічна лікарня (20 договорів). Завдяки цьому, пацієнти та відвідувачі цих закладів мають можливість користуватися додатковими послугами на території лікарень, у тому числі придбавати необхідні ліки.
Щодо фінансової сторони, то за 8 місяців поточного року до обласного бюджету надійшло 2,4 млн. грн, що на 0,5 млн. грн або на 30% перевищує надходження за аналогічний період минулого року.
Управління розвитку об’єктів спільної власності територіальних громад області виконавчого апарату Херсонської обласної ради продовжує вивчати стан використання комунального майна та надавати пропозиції щодо використання вільних приміщень, у тому числі надання їх в оренду.
Оголошення нових конкурсів на право оренди майна та наявні вільні приміщення в будівлях, що є об’єктами обласної комунальної власності, розміщуються на сайті Херсонської обласної ради у розділі «Комунальна власність» за посиланням.

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 4+4
Ответ: