Херсон °C

До кінця року будуть побудовані адміністративні зони на КПВВ Херсонщини

Новости » Общество
0
Про це повідомив заступник Міністра інфраструктури України Юрій Лавренюк під час прес-конференції у ході проведення Херсонського Міжнародного інвестиційного форуму «Таврійські горизонти» 21 вересня у Києві. Про це йдеться на сайті Херсонської ОДА.
«Разом із Міністерством з питань тимчасово окупованих територій і Херсонською облдержадміністрацією впродовж року працювали над питанням виділення коштів на облаштування адмінпунктів КПВВ Херсонщини «Каланчак» і «Чонгар». Уряд прийняв рішення про виділення коштів з резервного фонду державного бюджету сумою 105 мільйонів гривень, а Мінінфраструктури виділив 2 мільйона гривень для розробки проектно-кошторисної документації. У понеділок, 24 вересня, відкривається казначейський рахунок на підприємство, яке виконуватиме всі роботи по будівництву пунктів в’їзду-виїзду, і починається будівництво», - поінформував Юрій Лавренюк.
Херсонською обласною державною адміністрацією вже виділено й оформлено відповідні земельні ділянки для облаштування КПВВ. Будівництво, за словами Юрія Лавренюка, планується завершитися до кінця листопада – початку грудня поточного року.
Важливо, що кошти з резервного фонду є неперехідними у наступний 2019 рік, тож будівництво слід завершити у цьому році.
«Це будуть якісні сервісні зони для працівників правоохоронних органів та військовослужбовців, які несуть службу на тимчасовому адміністративному кордоні з АР Кримом, а також для громадян, які перетинають адмінмежу, аби вони мали змогу скористатися зонами відпочинку, автостанцією і Центром надання адміністративних послуг», - розповів заступник Міністра інфраструктури України Юрій Лавренюк.

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 4+4
Ответ: