Херсон °C

Питання реконструкції очисних споруд та каналізаційних мереж м.Бериславі під контролем в облраді

Новости » Общество
0

Питання реконструкції очисних споруд та каналізаційних мереж м.Бериславі під контролем в облраді25 вересня в приміщенні Херсонської обласної ради відбулась нарада з питань реконструкції очисних споруд та каналізаційних мереж м.Берислав. Про це повідомляєпрес-служба Херсонської облради.

Обговорення проблемного питання відбулось під головуванням депутата обласної ради Сергія Рибалка. До вирішення питання долучилися депутат облради Ігор Йосипенко, заступник директора Департаменту екології та природних ресурсів облдержадміністрації Микола Мартиненко, заступник начальника Державної екологічної інспекції у Херсонській області Юрій Цапук, в.о. начальника комунальної установи з капітального будівництва та експлуатації Херсонської обласної ради Ігор Грибун, очільники Бериславської райдержадміністрації та райради – Олександр Гомон та Володимир Коновалов, перший заступник Бериславського міського голови Сергій Шматов, а також проектанти з корегування проекту по вищезазначеній реконструкції.

Обмінявшись думками, учасники наради дійшли висновку – звертатись за фінансовою підтримкою до держави. За словами Сергія Рибалка, аби покращити шанси на отримання коштів з держбюджету бюджетний запит необхідно подати до профільного Міністерства вже на цьому тижні.

Пропозицію голови підтримано одноголосно. Таким чином, було доручено структурним підрозділам підготувати необхідні документи, відповідно до їх профілю, та надати до Херсонської обласної ради, яка і забезпечить надання бюджетного запиту до Міністерства.

 

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 2+2
Ответ: