Херсон °C

Мешканці Великих Копанів звертатимуться до суду

Новости » Общество
0
Стосовно ситуації з нанесенням шкоди городині та здоров’ю мешканців Великокопанівської громади, місцеві вирішили звертатися до суду.
Окрім цього, мешканці громади направили звернення і на адресу районних депутатів, прокуратури, поліції, різних (в тому числі і столичного) управлінь Держпродспоживслужби. За коментарем, стосовно ситуації, журналісти «Херсонщина за день» звернулися до голови сільської ради Валентини Костенко.
- Зараз депутатська комісія з наших сільських депутатів здійснює обхід громадян та огляд присадибних ділянок, - зазначає Валентина Дмитрівна. – До мене, як до сільського голови звернулися мешканці села із заявою про нанесення матеріальних збитків. У людях городи погоріли повним ходом, і все підтверджується. На основі всіх актів обстеження я напишу звернення на адресу районних депутатів, а у нас їх 6. Нехай теж звертають увагу на ситуацію. Зібравши повністю весь пакет документів, люди будуть звертатися до суду – це вже вирішено остаточно. Нам надали відеодоказ: у той час коли літак з хімікатами заправлявся на території іншої сільради, на полях з полуницею, головний агроном ПАТ «Ім. Фрунзе» стояв на полі, і власноруч той літак заправляє хімією. А зараз всі працівники ПАТ відмовляються від цього факту. Особливо агроном. Ми спілкувалися з керівником ПАТ, я сама пропонувала їм сісти за стіл і врегулювати питання миром. Але вони відмовилися навідріз, кажуть: «Це не ми!». Ну а нашим людям залишається в такому випадку тільки йти до суду.
Нагадаємо, напередодні жителі громади звернулися з колективним листом до сільради з заявою про те, що літак з хімікатами, який оприскував поля ПАТ «Ім. Фрунзе», «зачепив» хімією і городи селян. Крім матеріальної шкоди, люди відчули погіршення самопочуття.

Мешканці Великих Копанів звертатимуться до суду

 


0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 2+2
Ответ: