Херсон °C

Високопільський район на межі катастрофи

Новости » Общество
0

Високопільський район на межі катастрофи Високопільський район на межі катастрофи. Як повідомляє журналіст Тарас Бузак, з травня не збирається на свої засідання районна рада.

«Зрозуміло і не приймає жодних рішень...
Як зазначив один з депутатів цієї ради - при цьому керівництві і не збереться. Внаслідок абсолютно безвідповідальної та злочинної позиції депутатів бюджетні установи та їх працівники (вчителі, лікарі тощо) найближчим часом залишаться без фінансування. А це фінансування заробітної платні, утримання бюджетних установ, підручники, нова українська школа, витрати на охорону здоров’я.
Всі ці питання повинні прийматися саме районною радою. Однак вона не збирається.. Кошти на нову українську школу є, але їх повинні депутати прийняти… І так все інше. Під питанням і прийняття бюджету району на наступний рік. Якщо до нового року депутати районної ради не зберуться і не почнуть приймати рішення, то район «зупиниться» в прямому і переносному смислі..
І навіть не буду гадати, хто для мешканців району буде в цьому винним. Навіть не буду обговорювати: це будуть Порошенко, Гройсман, Гордєєв тощо.. Тоді питання, що це? Свідома позиція, чи спланована акція? Хіба можуть особисті амбіції або незадоволення тим чи іншим чиновником, ставити мешканців району на межу катастрофи. Це моя думка!
Дивує, що така ситуація майже не отримує розголосу і не є предметом вивчення правоохоронних органів. Мені також цікаво, а місцева районна газета пише про цю ситуацію? Розповідає людям про те, що ті, кого вони обрали, не працюють і впевнено ведуть «залишки» району у прірву», - пише Тарас Бузак.

 

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 1+1
Ответ: