Херсон °C

На Херсонщині стартує проект «Відкрий всі кольори життя через світ кіно»

Общество, Культура
0
На Херсонщині стартує проект «Відкрий всі кольори життя через світ кіно»З 1 жовтня  на Херсонщині за підтримкою Українського культурного фонду стартує проект "Відкрий всі кольори життя через світ кіно". Про це повідомляє прес-служба ХОДА.
Проект передбачає долучення до сучасного кіномистецтва верстви населення Херсонської області, які в силу певних обставин не мають можливості бути активними учасниками суспільного життя, надати їм духовне і естетичне задоволення, відкрити для себе через кращі художні твори усі світлі кольори життя.
Здійснює проект ГО "Фестиваль "КІНОКІМЕРІЯ" спільно з КП "Кіновідеопрокат" Херсонської обласної ради, за підтримкою Українського культурного фонду, Херсонської обласної державної адміністрації та обласної ради.
За словами директора КП «Кіновідеопрокат» Євгена Максимова - сьогодні на Херсонщині відсутнє кінообслуговування населення в районах області, зокрема, для пільгової категорії дітей та дорослих, які позбавлені можливості відвідувати кінотеатри, що знаходяться тільки в обласному центрі та м. Нова Каховка, через свої фізичні особливості.
Він розповів, що протягом жовтня-листопада ГО "Фестиваль "Кінокімерія" за підтримки Українського культурного фонду та КП "Кіновідеопрокат" буде організовувати БЕЗКОШТОВНІ покази українських фільмів з виїздом на місця та у ККЗ " Ювілейний" за складеним і узгодженим графіком.
«Унікальність цього проекту в тому, що досі в Україні не було проектів такого масштабу, який би охоплював всю вищеозначену глядацьку аудиторію, і, особливо дітей. Ми, Херсонщина, будемо першими. Проведення таких заходів сприятиме піднесенню уваги до долі цих верств суспільства та створить передумови до створення нормального та активного життя», - підкреслив Євген Максимов.

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 4+4
Ответ: