Херсон °C

Фіскали шукати нових колег

Новости » Общество
0
4 жовтня відбувся наступний конкурс на заміщення 17 вакантних посад державної служби категорії «В» Головного управління ДФС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі, анонсований на субсайті територіальних органів фіскальної служби області 13.09.2018 року. Про це повідомляє прес-служба Головного управління ДФС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі.
На цей раз випробувати свої професійні знання та стати державними службовцями виявили бажання 24 особи. За вимогами Порядку проведення конкурсу на зайняття посад державної служби, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 25.03.2016 № 246,  іспит складався з двох етапів: тестування на знання законодавства України, та індивідуальної співбесіди з конкурсантами.
Результати проведення конкурсу на зайняття вакантних посад державної служби Головного управління ДФС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі будуть оприлюднені на офіційному сайті Національного агентства України з питань державної служби та на субсайті фіскальної служби області відповідно до вимог чинного законодавства.
Підсумки проведення попереднього конкурсу на зайняття вакантних посад державної служби категорії «Б» Головного управління ДФС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі оприлюднені на субсайті територіальних органів ДФС області за електронним посиланням.
 
 

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 1+1
Ответ: