Херсон °C

Механічний завод в одинадцяте зустрів херсонських судозаводчан

Новости » Общество
0
У першу п’ятницю жовтня з року в рік на незмінну зустріч збираються ветерани Херсонського суднобудівного заводу. Ця зустріч стала одинадцятою за рахунком. Місце зустрічі змінити не можна – Механічний завод. Традицію, яка так полюбилася сивочолим судозаводівцям, започаткував генеральний директор Механічного заводу Станіслав Путілов.
Свого часу Станіслав Ісидорович і сам працював на ХСЗ, будучи заступником директора – легендарного адмірала суднобудування, так називають Всеволода Заботіна. Путілову-старшому, як і його колишнім колегам, хоча, звісно, колеги колишніми не бувають, є що згадати, тому такі зустрічі завжди відбуваються у неймовірно душевній атмосфері.
- Скажу чесно, певно, якби доля не звела мене із Заботіним, я б не став тим Путіловим, якого знають. Всеволод Федорович вмів підбирати кадри, виховував їх, створюючи потужну команду. І практично кожен із нас, хто сьогодні тут, знав особисто Заботіна і з ним працював. Це школа життя і нам усім дуже пощастило, що поряд була така велика людина, наставник, який виховав учнів і тепер вже у нас є чому повчитися молоді, зазначив генеральний директор Механічного заводу Станіслав Путілов.
Пам'ять про Всеволода Заботіна увічнює і Андрій Путілов, ініціюючи заходи, які пропагують заслуги легендарного директора ХСЗ для нашого міста і краю. Це і вечори пам’яті, і Кубок Заботіна з міні-футболу серед школярів Корабельного району, і фінансова підтримка двох друкованих видань про життєвий шлях Всеволода Заботіна. А ще – голова правління Механічного заводу завжди присутній на ветеранських зустрічах і разом зі своїм батьком радо спілкується з людьми, які будували знамениті судна і про яких чув із самого дитинства. Так співпало, що сьогодні Андрій Путілов не в Херсоні і навіть не в Україні, в силу своєї професійної діяльності. Втім, привітати ветеранів з їхньою одинадцятою зустріччю він таки зміг, поспілкувавшись із гостями свята по скайпу.
- Без сумніву, ви є прикладом, і не лише для херсонців, а для всіх людей праці, які хочуть бачити Україну сильною і успішною, прикладом того, як треба жити і працювати. Хочу побажати всім вам міцного здоров’я і подякувати кожному з вас за те, що ви є. Пишаюся такими земляками і в якій би країні світу не перебував у справах, завжди розповідаю там, які унікальні особистості є в нашому Херсоні. Зі святом вас!, - зазначив Андрій Путілов. 

Механічний завод в одинадцяте зустрів херсонських судозаводчан

 

Механічний завод в одинадцяте зустрів херсонських судозаводчан

 

Механічний завод в одинадцяте зустрів херсонських судозаводчан

 


0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 4+4
Ответ: