Херсон °C

У Херсоні перекриватимуть рух транспорту

Новости » Общество
0
У Херсоні перекриватимуть рух транспорту13 жовтня, з 10.00 до 13.00, під час проведення свята «Естафета морських поколінь» рух буде перекрито за маршрутом святкового ходу курсантів: вул. Небесної сотні (від вул. Небесної сотні, 25 до  вул. 295 Херсонської стрілецької дивізії) –  вул. 295 Херсонської стрілецької дивізії (від вул. Небесної сотні до пл. Свободи) – пл. Свободи (від вул. 295 Херсонської стрілецької дивізії до просп. Ушакова) –  просп. Ушакова (відпл. Свободи до вул. Перекопської) – вул. Перекопська (від просп. Ушакова до вул. Дружби) – вул. Дружби, від вул. Перекопської, а також на набережнійГенерала О. Федорова, в районі парку Слави, біля могили Невідомого солдата.
14 жовтня, під час урочистого молебню з нагоди Дня захисника України та Дня українського козацтва, рух транспорту перекриватимуть з 15.00 до 16.00 за маршрутом: Свято-Духівський кафедральний собор (вул. Преображенська, 36) – Покровський сквер  (вул. Рішельєвська), а також на вулицях, прилеглих до Покровського скверу.
З 07.00 до 14.00 цього ж дня буде перекрито рух по пл. Свободи (в обох напрямах), від вул.295 Херсонської стрілецької дивізії до просп. Ушакова.
З 09.00 до 10.30 перекриють рух  за маршрутом святкового ходу по просп. Ушакова (від пл. Свободи до  вул. Перекопської),  вул. Перекопській (від просп. Ушакова до проїзду Військового).
Обмежений рух транспорту буде і по просп. Ушакова, від вул. Портової до Набережної по просп. Ушакова та від пл. ім. Ю. Тутушкіна, 9 до Набережної по просп. Ушакова, з 10.30 до 14.00 ( крім громадського транспорту).

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 2+2
Ответ: