Херсон °C

Тарасівська школа отримала новий автобус

Новости » Общество
0
Тарасівська школа отримала новий автобус12 жовтня голова Херсонської обласної державної адміністрації Андрій Гордєєв разом із своїм заступником Євгеном Рищуком привітав жителів Тарасівки з 173 річницею від дня створення села. Про це повідомляє прес-служба ХОДА.
«Ви – частинка великої держави України! Праця кожного жителя є цеглинкою у тому міцному фундаменті, на якому тримається наша країна. Бажаю кожному із вас мирного чистого неба над головою, добробуту в оселі та спокою на серці! Нехай кожен день приносить нові можливості для розвитку в ім’я процвітання рідної Херсонщини та всієї України», – звернувся до присутніх очільник Херсонщини.

Тарасівська школа отримала новий автобус

Найбільшим богатством будь-якого населеного пункту є жителі. Саме тому Андрій Гордєєв висловив вдячність небайдужій громаді за розбудову рідного села, особливо Віктору Нагребецькому, керівникові одного з найпотужніших у Олешківському районі агропідприємств «Тарасівська Іскра», що є не тільки одним з провідних работодавців і платників податків, а ще й серйозною допомогою для місцевої влади у вирішенні соціальних питань.
Крім того, під час урочистостей очільник Херсонщини Андрій Гордєєв разом з головою Виноградівської об’єднаної територіальної громади Сергієм Шматенко вручили Тарасівському закладу повної загальної середньої освіти ключі від шкільного автобусу марки «ATAMAN». Транспорт було придбано за кошти субвенції на розвиток інфраструктури ОТГ у розмірі 1,9 млн гривень.

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 1+1
Ответ: