Херсон °C

Учасники бойових дій знайшли підтримку у депутатів Херсона

Новости » Общество
0
На засідання сесії Херсонської міської ради завітали учасники АТО. Їх цікаво питання про рішення по розробленню земельної документації. Згідно проекту, земля мала виділятися на ділянці по вулиці Дорофєєва.
- Нас не влаштовує пункт в рішенні, щодо того, що міська рада не надає коштів додаткових на розроблення цієї документації. Питання досить резонансне. Воно в порядку денному у вас сьогодні є. Але в ньому прописано, що грошей з міського бюджету не буде виділено для розробки детального плану територій. У нас усна пропозиція від громади виключити це питання з порядку денного, - звернулися до народних обранців учасники АТО.
Після оголошення чоловіки лишилися біля трибуни чекати на рішення депутатів. Мер Володимир Миколаєнко запропонував їм піти до зали, однак вони не погодилися.
- Ми залишимося тут, поки ви не проголосуєте, - заявили учасники АТО. Біля трибун та міського голови хвилин 5 стояли більше 30 АТОвців і чекали, доки депутати проголосують і за їхню пропозицію в тому числі. Нарешті депутати Херсона проголосували, і пропозиція АТОвців знайшла підтримку – питання було знято. Виходить, що громада Херсона таки має вплив на депутатів. Однак для цього, мабуть, біля мера повинні стояти кілька десятків тих, хто пройшов через війну?

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 2+2
Ответ: