Херсон °C

Понад 200 демобілізованих військовослужбовців знайшли роботу

Новости » Общество
0

Понад 200 демобілізованих військовослужбовців  знайшли роботуЗ січня по вересень 2018 року послугами Херсонської обласної служби зайнятості скористались 760 звільнених в запас (демобілізованих) військовослужбовців, які були призвані на службу під час мобілізації. Про це повідомляє відділ організаційно-інормаційної роботи та архівної справи Херсонського обласного центру зайнятості.

«Найкращим і найефективнішим способом адаптації до буденного і мирного життя для наших захисників є робота. Тому ми спрямовуємо всі сили для того, щоб допомогти колишнім бійцям адаптуватися в мирному житті, та забезпечити їх належною роботою. З початку року вже вирішено питання зайнятості 213 осіб», - наголосив директор Херсонського обласного центру зайнятості Євгеній Єрашов.

З метою підвищення конкурентоспроможностібезробітних учасників АТО 74 особи скористалися правом на проходження професійного навчання за направленням служби зайнятості та 68 осіб були залучені до виконання громадських та інших робіт тимчасового характеру, які дали їм можливість отримувати додаткове матеріальне забезпечення.

Отримали одноразову допомогу по безробіттю для здійснення підприємницької діяльності 9 учасників АТО, з них 2 особи продовжили співпрацю із соціальним партнером служби зайнятості - громадською організацією «Херсонський обласний тренінговий центр «Вектор розвитку», яка є виконуючим партнером Міжнародної організації з міграції в частині реалізації проекту «Зміцнення самозабезпечення переміщених осіб та громад, що постраждали від конфлікту в Україні», і виграли грант на закупівлю столярного та будівельного обладнання.

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 2+2
Ответ: