Херсон °C

Вручено першу почесну відзнаку «За заслуги перед Херсонщиною»

Новости » Общество
0
12 жовтня голова Херсонської ОДА Андрій Гордєєв взяв участь у ХХ сесії Херсонської обласної ради VІІ скликання. Одним із питань, яке було вирішено під час засідання, стало присвоєння перших Почесних відзнак Херсонської обласної державної адміністрації та обласної ради «За заслуги перед Херсонщиною». Так, рішенням депутатів високу нагороду отримав перший віце-президент громадської організації Міжнародне об’єднання «Земляцтво Херсонщини» Михайло Кушнеренко. Про це повідомляє прес-служба Херсонської ОДА.
Михайло Михайлович подякував головам Херсонської обласної державної адміністрації та обласної ради та зазначив, що для нього велика честь отримати цю відзнаку.
В своїй біографії Михайло Михайлович має великий досвід роботи на виробництві, в органах місцевого самоврядування, а також на керівних посадах в державних установах та громадських організаціях. Зокрема, з 1991 по 1994 роки очолював Херсонську обласну раду, а з 1997 по 1998 роки – Херсонську обласну державну адміністрацію.
Крім того, під час сесії було прийнято рішення присвоїти і другу відзнаку президенту компанії «Марлоу Навігейшн» Герману Ідену за вагомий внесок у розвиток економіки регіону, освіти, науки та підготовки висококваліфікованих фахівців для світової морської індустрії, що сприяло піднесенню авторитету Херсонщини, як на державному, так і міжнародному рівні.

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 1+1
Ответ: