Херсон °C

Пройшов волейбольний турнір «DNIPRO BALL-2018»

Новости » Общество
0

Пройшов волейбольний турнір «DNIPRO BALL-2018»Вже другий рік поспіль серед дівочих збірних команд загальноосвітніх начальних закладів Дніпровського району проходить волейбольний турнір «DNIPRO BALL-2018», присвячений річниці заснування міста Херсона. Організатором турніру є виконавчий комітет Дніпровської районної у м. Херсоні ради за підтримки депутата районної ради Олега Баркаренка.

Цього року за перехідний Кубок змагалися 8 команд загальноосвітніх навчальних закладів № 36,37,12,13 18,40, 48 та 52. Після відбіркових ігор до фіналу потрапили команди ЗНЗ№ 36,37,52 та 40. Спортивні, активні,спритні дівчата завзято виборювали перемогу у фінальній грі. Вболівальники підтримували оплесками команди, тренери хвилювалися за своїх підопічних. Отже, після захоплюючої гри, запеклої боротьби турнір визначив своїх переможців.

Перше місце та Кубок переможця здобула команда ЗНЗ№ 52

Друге місце посіли дівчата ЗНЗ№ 37

На третьому місці збірна команда ЗНЗ № 36

Диплом за вихід до фіналу отримала команда ЗНЗ№ 40.

Кращим гравцем турніру визнано ученицю ЗНЗ№ 52 Нечитайло Євгенія.

Всі учасники були нагороджені медалями відповідного ґатунку, отримали спеціальні ексклюзивні дипломи турніру, а також гарні волейбольні м’ячі для подальшого вдосконалення спортивної майстерності.

«Виконавчий комітет Дніпровської районної у м. Херсоні ради висловлює вдячність за підтримку в організації та проведенні турніру:адміністрації ЗНЗ№ 36 за надання спортивного залу для проведення турніру, КЗ «Херсонська міська клінічна лікарня ім. Лучанського» за медичний супровід змагань, а також Телерадіокомпанії «ВТВ плюс» за інформаційний супровід волейбольного турніру. Особливу вдячність висловлюємо адміністраціям та викладачам фізичної культури ЗОШ №№ 12,13,18,40,48,52,36,37 за активну участь у волейбольному турнірі «DNIPROBALL– 2018», небайдуже ставлення до своєї справи та спортивне виховання учнівської молоді!», - йдеться у повідомленні прес-служби виконавчого комітету Дніпровської районної у м. Херсоні ради.

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 1+1
Ответ: