Херсон °C

Підприємства Херсонщини – переможці проекту GIZ

Новости » Общество
0
Підприємства Херсонщини – переможці проекту GIZШість підприємств Херсонщини, за результатами розгляду заявок на участь у Проекті «Консультування  підприємств щодо енергоефективності», було відібрано для проведення безкоштовного енергоаудиту. Проект виконується GIZ за дорученням уряду Німеччини. 
Загалом, Проект отримав близько дев’яноста заявок від підприємств, що розташовані на території всієї України у чотирьох галузях: хлібопекарська, молочна, машинобудівна та виробництво неметалевих будівельних матеріалів. Після детального аналізу аплікаційних форм Проектом було прийнято рішення провести енергоаудит на 65 підприємствах.
Такий результат став можливим завдяки спільним зусиллям КП «Херсонська енергосервісна компанія», обласної та міської влади. Реалізовано проект у  рамках Плану дій сталого енергетичного розвитку та клімату міста Херсона. КП «ХЕСКО» – регіональний експерт з енергоефективності та фактично є координаційною і консультаційною платформою із впровадження енергоефективних заходів у Херсоні та області.
Внесок GIZ у підвищення енергоефективності в нашому регіоні та в Україні в цілому – дуже цінний.  Зазначимо, що GIZ діє в Україні за дорученням п`яти німецьких міністерств, Європейського Союзу (ЄС), а також урядів Великої Британії та Швейцарії.
 
*Перелік компаній Херсонщини відібраних для проведення енергоаудиту:
1. ПрАТ «Херсонський хлібокомбінат», м.Херсон;
2. ФОП Урсуленко Олексій Анатолійович, смт. Антонівка;
3. ТДВ «Херсонський маслозавод», м.Херсон;
4. ТОВ «Механічний завод», м.Херсон;
5. ТОВ НВП «Херсонський машинобудівний завод», м. Херсон;
6. ПАТ «Таврійська будівельна компанія», м. Херсон.

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 2+2
Ответ: