Херсон °C

На Херсонщині вилучено нелегальне пальне понад 1,1 млн. гривень

Новости » Общество
0

На Херсонщині вилучено нелегальне пальне понад 1,1 млн. гривеньМинулого тижня працівники податкової міліції Головного управління ДФС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м.Севастополі припинили діяльність незаконної автозаправної станції.

Так, у рамках проведення операції «Акциз – 2018» було встановлено, що на території одного з сіл Херсонщини посадові особи місцевого підприємства зберігають та реалізовують через АЗС паливно-мастильні матеріали невідомого походження без відповідних дозвільних документів. Про це повідомляє прес-служба Головного управління ДФС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м.Севастополі.

За результатами вжитих заходів із незаконного обігу вилучено майже 15 тис. літрів дизельного пального, понад 5,6 тис. літрів бензину марки А-95, майже 2,4 тис. літрів бензину марки А-92, а також паливно-роздавальні колонки та ємності для зберігання пального загальною орієнтовною вартістю понад 1,1 млн. гривень.

За даним фактом розпочато адміністративне провадження за ч.1 ст.164 Кодексу України про адміністративні правопорушення («Порушення порядку провадження господарської діяльності»).

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 4+4
Ответ: