Херсон °C

Херсонці винні банкам 2 мільярди гривень

Новости » Общество
0

Херсонці винні банкам 2 мільярди гривень Херсонці винні банкам 2 мільярди гривень. Про це повідомляє керівник юстиції області Костянтин Хутковський в соціальній мережі.
«Оголошеннями про надання кредитів заклеєно ледь не все місто. Херсонцям пропонують взяти гроші на здійснення своїх мрійбез довгого оформлення. Лише паспорт і код – і гроші у вас в кишені. Проте не забувайте приказку про безкоштовний сир…
Наведу кілька цифр. Лише мешканці Херсона заборгували банкам майже 2 МІЛЬЯРДИ ГРИВЕНЬ. Якщо бути точнішим, то 1 млрд 998 млн 961 тис 359 гривень.
Саме на таку суму знаходяться виконавчі провадження у територіальних підрозділах ДВС Херсонської юстиції. Кошти банкам мають повернути 4 459 людей. І це лише фізичні особи.
Ось лише один із останніх випадків. У 2007 році херсонець позичив у банка $150 тисяч під заставу магазина на Дніпровському ринку. І до 2013 року він справно цей кредит погашав. Проте сталась криза, і чоловік більше не міг повертати гроші. А банку він лишився винним більше $78 тисяч.
Судові баталії тривали аж до цього року. За рішенням суду, магазин продали через OpenMarket СЕТАМ. Стартова ціна була 1,8 мільйони, а продати змогли аж за 2,6 млн гривень.
Виручені кошти погасили борг перед банком та частину штрафних санкцій - 600 тисяч гривень. Проте чоловік ще лишився винним банку 300 тисяч гривень пені.
Тому хочу закликати херсонців – добре подумайте, перш ніж брати такі заманливі кредити. Бо про високі відсотки мало хто попереджає заздалегідь. Та й одразу подумайте, як само ці позики ви будете повертати.
Бо пропозиція від усміхненої родини на рекламному проспекті, як на фото, може принести вам багато неприємностей та сліз», - йдеться у повідомленні.

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 1+1
Ответ: