Херсон °C

«Херсонобленерго» запровадино нову онлайн-послугу

Новости » Общество
0
Для максимальної зручності та раціонального використання часу юридичних споживачів у «Херсонобленерго» запроваджено нову онлайн-послугу «Особистий кабінет юридичного споживача». Новий сервіс дозволить підприємцям дистанційно, зручно і швидко відзвітувати про споживання електричної енергії, без особистого відвідування відділів розрахунків.
Сервіс «Особистий кабінет юридичних осіб» допоможе уладнати питання, за вирішенням яких раніше необхідно було звертатися до відділу розрахунків.
«Особистий кабінет юридичних осіб» доступний 24 години, сім днів на тиждень.
«Херсонобленерго» цінує Ваш час і пропонує два варіанти реєстрації в «Особистому кабінеті юридичних осіб».
Перший спосіб – Ви самостійно реєструєтеся на сайті Товариства, другий спосіб – з допомогою оператора Центру обслуговування споживачів.
Перший спосіб.
Щоб почати користуватися послугою «Особистий кабінет юридичних осіб»необхідно виконати кілька простих кроків.
На стартовій сторінці офіційного сайту Акціонерного товариства «Херсонобленерго» за адресою www.ksoe.com.ua зайдіть у меню Особистий кабінет - Кабінет юридичного споживача.
Для реєстрації вкажіть Номер договору та Район обслуговування. Натисніть– Підтвердити.
В розділі Реєстрація заповніть усі віконця, вкажіть ім’я користувача, адресу електронної пошти (Зверніть увагу, електрона адреса має бути оригінальна для кожного договору), зазначте пароль, номер телефону. Натисніть – Зберегти.
Обліковий запис створено.
Для активації функціоналу «Особистий кабінет юридичних осіб» споживач має єдиноразово звернутися до оператора Центру обслуговування споживачів та підписати додаткову угоду для користування онлайн-послугою.
Після цього споживачу надійде SMS-повідомлення про підтвердження активації.
Другий спосіб
Створити власний акаунт в «Особистому кабінеті юридичних осіб» Ви зможете за допомогою оператора Центру обслуговування споживачів.
Для цього Вам необхідно вказати логін, номер розрахункового рахунку та адресу електронної пошти.
Після реєстрації Ви отримаєте SMS – повідомлення з паролем.
«Особистий кабінет юридичних осіб» відразу активується.
Після успішної активації споживачі мають можливість користуватися власним «Особистим кабінетом юридичних осіб» на офіційному сайті АТ «Херсонобленерго» за адресою www.ksoe.com.ua.
За допомогою «Особистого кабінету юридичних осіб» споживачі мають можливість
Ввести показники електролічильника (Увага! Ввід показників можливий лише в розрахункову дату. Примітка. Якщо розрахункова дата припадає на вихідний день, то показники варто внести або в п’ятницю, або в понеділок)
Переглянути та роздрукувати останній рахунок;
Контролювати споживання електричної енергії підприємством;
Роздрукувати Акт про обсяги використання електричної енергії.

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 2+2
Ответ: