Херсон °C

Боржнику в Херсоні обмежили водопостачання

Новости » Общество
0
Боржнику приватного сектора, який проживає по вул.Комкова,107 та має заборгованість за послуги водопостачання в сумі 9627 грн., було припинено надання послуги. Всі заходи, які пропонувались абоненту – бесіди, попередження, навіть був укладений договір реструктуризації, який абонентом не виконувався, виявились марними.
Обмеження послуг це небажаний, трудомісткий, але вимушений захід, який має одну мету – отримати плату за надані послуги з водопостачання та водовідведення, вартість яких складається з об’єктивних витрат на виробництво: оплати електроенергії, зарплати працівників, паливно-мастильних матеріалів, експлуатації і ремонту обладнання, спеціального транспорту, будівель і споруд, податків тощо.
Слід зазначити, що відновлення водопостачання виконується за рахунок споживача після повної сплати боргу або укладення договору реструктуризації (вартість відновлення послуги на сьогодні складає 2022 грн.). Про це йдеться на сайті міськводоканалу.
Для довідки. Заборгованість населення за послуги водопостачання та водовідведення складає більше 62 млн грн. Найбільша чисельність боржників сконцентрована  в  центрі міста та мікрорайоні ХБК. Від загальної кількості споживачів боржники складають 10%.  Заборгованість населення перед Водоканалом заважає підприємству виконувати свою виробничу діяльність, замінювати мережі, здійснювати поточний ремонт обладнання, впроваджувати заходи щодо покращення якості води.

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 2+2
Ответ: