Херсон °C

Сервісом «Особистого кабінету побутового споживача» скористалися понад 100 тисяч мешканців

Новости » Общество
0

Серед активних користувачів«Особистого кабінету побутового споживача» мешканці м. Херсона та Білозерського району, Каховського району, мешканці м.Нова Каховка та Бериславського району, жителі Олешківського та Голопристанського районів. Про це повідомляє прес-служба «Херсонобленерго».

Найпопулярніша функція сервісу –передача показань електролічильника з 1 по 4 число.Більшість споживачів обирає саме цей спосіб для повідомлення своїх фактичних місячних об’ємів споживання електроенергії.

Перевага«Особистого кабінету побутового споживача»у тому, що кожен абонент може самостійно вносити показники електролічильника, контролювати розрахунки за спожиту електроенергію (покази засобів обліку, оплату, заборгованість); детальний огляд нарахувань, у тому числі - пільги та субсидії.

Не звертаючись до Центру обслуговування споживачів чи до Call-центру, Ви можете самостійно 24 години на добу, 7 днів на тиждень в«Особистому кабінеті побутового споживача»переглянути інформацію про стан рахунку.

Аби скористатися онлайн - обслуговуванням абонентам Товариства потрібно на головній сторінці офіційного веб-сайтуАТ«Херсонобленерго»за адресою www.ksoe.com.uaобрати блок«Особистий кабінет»,«Кабінет побутового споживача»та зареєструватися у ньому.

Для реєстрації потрібно вказатиНомер особового рахункуабоДоговору,Район обслуговуваннятаСуму останнього платежу.

Окрім того, абоненти мають можливістьоплатити рахунки за електроенергіюв будь-яку годину доби на сайті Товариства за допомогою системи електронних платежів. Система працює з картками VISA, MasterCard усіх українських банків.

Заощаджуйте час, витрачайте його на особисті справи і спілкування з рідними та близькими.

 

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 2+2
Ответ: