Херсон °C

У Херсоні дві подружки займалися «інтимним бізнесом»

Новости » Общество
0

У Херсоні дві подружки займалися «інтимним бізнесом»Працівники відділу боротьби зі злочинами, пов'язаними з торгівлею людьми, Головного управління Національної поліції в Херсонській області викрили 33-річну жительку Херсона, яка організувала «бізнес» по наданню інтимних послуг своєю 28-річною подружкою-повією. Звідниця і сама надавала послуги. Годину своєї «роботи» жінки оцінювали у 800 гривень. Частину цієї суми звідниця забирала собі за посередництво. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

Оперативники викрили звідницю та повію в орендованій квартирі, де вони за винагороду надавали одному клієнту послуги сексуального характеру.

Як повідомив начальник відділу боротьби зі злочинами, пов'язаними з торгівлею людьми обласного главку поліції Олег Шанько, клієнтів звідниця знаходила у мережі Інтернет на сайті знайомств. Так само вона познайомилася і зі своєю підопічною. Свої фото жінки надсилали чоловікам під час особистої переписки. Зустрічі з клієнтами проходили в орендованих квартирах.

У Херсоні дві подружки займалися «інтимним бізнесом»

 

 

У Херсоні дві подружки займалися «інтимним бізнесом»

 


Звідниця раніше притягалася до адміністративної відповідальності за заняття проституцією у місті Києві. Ніхто з жінок ніде не працює. Відкрите кримінальне провадження за ч.2 ст.302 Кримінального кодексу України «Створення або утримання місць розпусти і звідництво» (карається обмеженням волі на строк до п'яти років або позбавленням волі на той самий строк). Також у відношенні жінок складені адміністративні протоколи за заняття проституцією. Вирішується питання про відкриття кримінального провадження за втягнення особи в заняття проституцією.

 

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 4+4
Ответ: