Херсон °C

Випускниці ХВУФК завоювали срібну та бронзову медалі

Новости » Общество
0
Випускниці Херсонського вищого училища фізичної культури (ХВУФК) завоювали срібну та бронзову медалі на чемпіонаті світу з вільної боротьби серед спортсменів до 23 років, що проходив у Бухаресті (Румунія). Про це інформує прес-служба Херсонської обласної ради.
Олена Кремзер змагалася у ваговій категорії 59 кг. У першому поєдинку перемогла представницю Індії. Потім здобула чисту перемогу над представницею Казахстану. За право виходу у фінал Олена поступилася майбутній чемпіонці китаянці. А ось в сутичці за бронзову медаль Кремзер не залишила жодних шансів спортсменці з Мексики, ставши бронзовим призером.
Перемогу Олена розділила зі своїм тренером, а по сумісництву тренером жіночої збірної України та тренером Херсонської школи вищої спортивної майстерності Володимиром Євоновим.
Так само наша землячка, випускниця ХВУФК Ілона Прокопевнюк, яка нині представляє Кривий Ріг, виступаючи у ваговій категорії 62 кілограмів в суху переграла в першому ж бою представницю Узбекистану. Потім перед нашою землячкою не встояли спортсменки з США і Німеччини. Але у фінальній  сутичці Прокопевнюк поступилася представниці Японії. В результаті – у Ілони срібна медаль
Вітаємо землячок з нагородами! Херсонщина пишається вами!

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 2+2
Ответ: