Херсон °C

Андрій Гордєєв: «Треба йти на компроміси і розуміти одне одного»

Новости » Общество
0

Андрій Гордєєв: «Треба йти на компроміси і розуміти одне одного»Вчора, 20 листопада, голова ХерсонськоїОДА Андрій Гордєєв зустрівся з представниками ГО «Всеукраїнська організація «Авто Євро Сила».

Цього ж дня власники авто на єврономерах по всій Україні розпочали безстрокову акцію протесту, яка триватиме до моменту отримання результатів щодо питання відміни законопроектів #8487 та #8488, зокрема, про відміну коефіцієнту віку в розрахунку вартості акцизу.

Під час зустрічі з головою обласної державної адміністрації представники ГО «Всеукраїнська організація «Авто Євро Сила» наголосили, що просто хочуть бути почутими. До Андрія Гордєєва мітингарі звернулися з проханням донести до відома Президента України їхні вимоги.

У свою чергу, очільник Херсонщини відповів: «Моя функція в даному випадку буде виконана. Але потрібно мислити глобальніше. Не купувати вже використані авто в іноземців, а залучати іноземний автопром до нас, отримувати податки і спрямовувати їх на розвиток, будувати дороги та вирішувати інші нагальні проблеми. Треба йти на компроміси і розуміти одне одного».

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 1+1
Ответ: