Херсон °C

Мешканці Скадовського району матимуть надійне електропостачання

Новости » Общество
0
Для зручності та комфорту жителів Скадовського району заплановано ряд заходів, що суттєво підвищать якість та надійність електропостачання споживачам. Інвестиційною програмою на 2018 рік передбачено реконструкцію повітряних ліній 0,4-10 кВ, реконструкцію кабельних ліній 0,4-10 кВ у м. Скадовськ, встановлення розвантажувальних підстанцій 10/0,4 кВ, реконструкцію трансформаторних підстанцій  10/0,4 кВ. Про це повідомляє прес-центр АТ «Херсонобленерго».
Фахівцями Скадовського РЕЗ і ЕМ для покращення подачі напруги та забезпечення споживачів якісною електроенергією, згідно інвестиційної програми, замінено силовий трансформатор потужністю 250кВА у місті Скадовськ по вулиці Лазурна, який обслуговував домоволодіння 169 побутових споживачів. Також енергетики замінили силовий трансформатор потужністю 160кВА у селі Красне по вулиці Шкільна, що значно покращить електропостачання для 124 побутових та юридичних споживачів. В тому числі позитивні зміни у якісному електрозабезпеченні відчують 136 побутових та 6 юридичних споживачів селища Лазурного, для цього було замінено силовий трансформатор потужністю 250 кВА по вулиці Жовтневій.
Протягом 2018 року для більш надійного електрозабезпечення мешканців енергетики здійснили реконструкцію розподільчих мереж 0,4-10кВ Скадовського РЕЗ і ЕМ, замінивши звичайний провід ізольованим. Це дозволить електромережам стати більш витривалими до погодних умов. В зимовий період, особливо під час тривалих опадів у вигляді мокрого снігу, такий провід перешкоджає обриву електромереж внаслідок обледеніння та ушкодження електромереж.
Реконструкція електричних мереж з використанням ізольованого самоутримного проводу є безпечним та, зокрема, унеможливлює поза облікове користування електроенергією способом самовільного накиду дротів на електромережі, що призводить до трагічних випадків. 
Енергетики Скадовського РЕЗ і ЕМ продовжують працювати для забезпечення мешканців району стабільним та якісним енергопостачанням. Так, у 2019 році заплановано виконати роботи з реконструкції кабельних мереж . Важливим напрямком інвестиційної програми є заміна існуючих засобів обліку електричної енергії на сучасні, а також впровадження автоматичної системи обліку електроенергії, що дозволить удосконалити облік електроенергії та зменшити понаднормативні втрати електроенергії.
Усі заходи, які включено до інвестиційної програми, спрямовані на модернізацію технічного стану електричних мереж 0,4-35кВ Скадовського РЕЗ і ЕМ АТ «Херсонобленерго».
Встановлення реклоузерів у мережах 10 кВ дозволить суттєво зменшити час на ліквідацію аварійних відключень, зменшити втрати електроенергії у мережах та покращити якість енергопостачання споживачів. Таким чином, скорочується час відсутності електричної енергії у споживачів, і поліпшується якість наданих послуг. Плануються подальші роботи по реконструкції повітряних ліній 0,4-10 кВ, реконструкцію кабельних ліній 0,4-10 кВ у м.Скадовськ, встановлення розвантажувальних підстанцій 10/0,4 кВ, реконструкцію трансформаторних підстанцій 10/0,4 кВ з заміною шафи КТП, будівництво нових КТП-10/0,4кВ для розвантаження, заміна силових трансформаторів КТП-10/0,4кВ, тощо. 

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 1+1
Ответ: