Херсон °C

На Херсонщині обрали «Кращого студента року»

Новости » Общество
0
21 листопада в Обласному Палаці молоді та студентів відбулася довгоочікувана подія – обласний етап конкурсної програми  «Кращий студент року» в Херсонській області 2018 року. Сцена залу об’єднала найталановитіших представників учбових закладів регіону у запеклій боротьбі за звання найкращого. За титул боролися 8 учасників. Про це йдеться на сайті Херсонської ОДА.
Взагалі метою Конкурсу є виявлення всебічно розвиненої студентської молоді, стимулювання підвищення рівня суспільної активності молоді, сприяння формуванню активної життєвої позиції студентства.
«Кращий студент України» – всеукраїнська конкурсна програма, покликана виявити та надати імпульс до подальшого розвитку студентської молоді України, як авангарду розвитку українського суспільства. Захід відбувся за сприяння Департаменту освіти, науки та молоді Херсонської обласної державної адміністрації та Херсонської обласної ради.
Тож, за підсумками проведення номінацій та рішення компетентного журі
І місце - поділи між собою Глущик Валерій,  курсант  ДВНЗ «Херсонське морехідне училище рибної промисловості» та Лукомець Анастасія, студентка комунального вищого навчального закладу «Бериславський педагогічний коледж імені В.Ф. Беньковського» Херсонської обласної ради
ІІ місце –  посіла  Ковальчук Аліна, студентка Новокаховського приладобудівного технікуму
ІІІ місце – вибороли та розділили між собою курсант Херсонської державної морської академії Нимовец Владислав та студентка Херсонського національного технічного університету, Мазманян Айкуш.

Вітаємо переможців, бажаємо не зупинятися на досягнутому, розвиватися і досягати якомога більше нових вершин!

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 4+4
Ответ: