Херсон °C

Хотіли обдурити лічильник, а притягнули собі магнітом неприємностей

Новости » Общество
0
В погоні за мінливою економією кіловатів споживачі електричної енергії замість раціонального використання та заощадження електричної енергії, вдаються до хитрощів та маніпуляцій с приладами обліку. Зазвичай, такі дії порушують закон, і обертаються значними сумами фінансової відповідальності для їх ініціаторів. Про це повідомляє прес-центр «Херсонобленерго».
Доказом тому є невдалий експеримент споживачів з економією електроенергії у Генічеському районі.
Недбалість відповідальних за енергообладнання водного господарства призвела не до бажаного збагачення, а, навпаки, до великих витрат і суцільних збитків. При спробі «обманути» лічильник, керівництво водного господарства порушило Правила користування електричною енергією, чим спричинило власному господарству фінансову відповідальність на суму понад 35 тисяч гривень.
Керівництво підприємства рахунок не сплатило та звернулося до суду з проханням скасувати рішення про порушення.
Верховний суд, уважно вивчивши доводи обох сторін, визнав дії «Херсонобленерго» правочинними.
Генічеське управління водного господарства, на виконання рішення суду, відшкодувало завдані збитки підприємству у сумі 35 тисяч 374 грн.
Енергетики закликають усіх споживачів електричної енергії не порушувати закон, а ретельно подумати: краще заплатити за лічильником, ніж сплачувати багатотисячні відшкодування.
Фахівці обленерго мають сучасні прилади та виявляють усіх порушників, які втручаються в роботу приладів обліку та у електромережі. Усі факти фіксуються та передаються на розгляд спеціальних комісій, а також до правоохоронних органів для відкриття кримінальних проваджень.

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 2+2
Ответ: