Херсон °C

Євген Рищук: «В області вже відкрито 26 сучасних спортивних майданчиків»

Общество, Спорт
0
27 листопада у с. Подо-Калинівка Олешківського району в рамках програми футболізації Херсонщини, було відкрито спортивний майданчик зі штучним покриттям.
Будівництво здійснювалося відповідно до бюджетної програми «Будівництво футбольних полів зі штучним покриттям в регіонах України». Загальна вартість - 1499,0 тис. грн. Проект реалізовувався шляхом співфінансування з державного бюджету  на та бюджету Олешківського району – інформує сайт Херсонської ОДА.
До привітань з нагоди відкриття долучився заступник голови Херсонської обласної державної адміністрації, депутат обласної ради Євген Рищук.
- Ще три роки тому діти в сільській місцевості й мріяти не могли про те, аби в них була можливість займатися на такому майданчику! В Подо-Калинівці це вже 26 за рахунком майданчик європейського рівня в області. Дуже хотілося б щоб на цьому майданчику зростали та тренувались чемпіони європейського рівня. Вітаю всіх з відкриттям майданчика, бажаю спортсменам тільки перемог!, - зазначив Євген Миколайович.
Розмір майданчика 42 м х 22 м., площа 924 кв. м. Об’єкт розташований на території Подокалинівської ЗОШ. На даному майданчику тренуватимуться не тільки учні школи, а й вихованці ДЮСШ «Золота Нива» Олешківської районної ради та жіноча футбольна команда ФК «Восход» (с. Стара Маячка) – учасник Вищої Ліги з футболу серед жіночих команд.
Відкриття спортивного об’єкту  сприятиме більшому залученню шкільної молоді та населення до занять спортом. Цей сучасний спортивний об'єкт виростить не одне покоління спортсменів, не одного олімпійського чемпіона, дасть додаткову можливість проводити змагання районного та обласного значення на власній спортивній базі та на більш високому рівні.
З нагоди свята юні спортсмени  Подо-Калинівки отримали приємний подарунок: футбольні м’ячі від Херсонської обласної федерації футболу.

Євген Рищук: «В області вже відкрито 26 сучасних спортивних майданчиків»

 


0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 1+1
Ответ: