Херсон °C

Херсонські нардепи вимагають спростувати інформацію Борислава Берези

Новости » Общество
0

На Херсонщині майже двоє діб працювала Тимчасова слідча комісія ВР України для проведення розслідування відомостей щодо нападів на Катерину Гандзюк. Голова ТСК Борислав Береза у Фейсбук написав досить гостро стосовно виконаної роботи даної комісії.

 

Херсонські нардепи вимагають спростувати інформацію Борислава Берези

 

 

В свою чергу Херсонські нардепи Сергій Хлань і Олександр Співаковський упевнені, що Борислав Береза не міг зробити такі висновки за короткий час, і повинен спростувати інформацію, що це не результат діяльності ТСК, а це його особиста думка.

«Борислав Береза повинен спростувати інформацію, що це не результат діяльності ТСК, а що це його особиста думка. І це було рішення тимчасової комісії, вони засудила його висловлення. А щодо його висловлень Олександр Володимирович і я давали інтерв’ю телеканалам. Знаєте, за двоє діб, що вони знаходилися у Херсонській області, зробить такі гучні заяви, які не підтверджені документальними доказами, а покладаються тими, що «бабка мені на базарі сказала». Вибачте мені, це не то щоб не етично, не професійно, а це виглядає, як обурення в умовах воєнного стану у прикордонній області», - сказав Сергій Хлань.


0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 1+1
Ответ: