Херсон °C

На Херсонщині дільничні допомагають жителям віддалених сіл безпечно дістатися додому

Новости » Общество
0
Черговий прояв уваги та доброго відношення від дільничних поліцейських допоміг швидко і безпечно дістатися додому 72-річній жительці села Воскресенка Іванівського району. Літню жінку працівники сектору реагування та дільничні Іванівського відділення поліції помітили на трасі. Жінка повільно йшла уздовж обледенілої дороги, тож поліцейські зупинилися і запропонували допомогу. В салоні службового автомобіля втомлена жінка розповіла, що вранці пройшла 30 км від рідного села до районного центру для отримання пенсії. А зараз поверталася додому, долаючи таку ж відстань. Працівники поліції привезли пасажирку під саму домівку і жінка щиро подякувала своїм помічникам. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.
- За складних погодних умов ми завжди приходимо на допомогу учасникам дорожнього руху, - зазначив начальник сектору превенції Іванівського відділення поліції Сергій Супрун. – Для літніх жителів віддалених сіл дістатися у райцентр за пенсією або в лікарню буває дуже важко. Не дочекавшись автобуса, люди долають пішки багато кілометрів і це за несприятливих погодних умов. І щоб хоч якось полегшити людям дорогу додому, ми за можливості підвозимо пенсіонерів і дуже часто дітей, які пішки ходять до друзів в інші села, а потім у темряві повертаються додому.  
Не залишили замерзаючу жінку на трасі з купою сумок і працівники сектору превенції Великоолександрівського відділення поліції. Під час патрулювання у смт Біла Криниця вони побачили жінку з купою сумок, яка на трасі намагалася зупинити автомобілі. Поліцейські зупинилися і поцікавилися, чим вони можуть допомогти. Жінка розповіла, що зійшла з потяга і вже кілька годин не може дістатися додому, адже з великими сумками її ніхто не хоче підвозити у райцентр Велика Олександрівка. Звісно ж, поліцейські не залишили жінку, посадили в салон автомобіля, завантажили її сумки та відвезли у Велику Олександрівку.
Після безпечного доставлення додому і почутих теплих слів вдячності від пасажирки, працівники поліції направилися у відділення поліції виконувати свої щоденні службові обов’язки.          

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 2+2
Ответ: