Херсон °C

Шкільні автобуси передали громадам та районам області

Новости » Общество
0
Сьогодні у Херсоні відбулася передача шкільних автобусів для районів та ОТГ:
Асканія-Нова ОТГ;
Зеленопідська громада;
Каланчацька ОТГ;
Нижньосірогозький район;
Скадовський район;
Великолепетиський район;
Новотроїцький район
.
Після вручення ключів та транзитних номерів, відбулася процедура освячення шкільних автобусів представником духовенства Української Православної Церкви Київського патріархату отцем Сергієм (Шульцом). Слід зазначити, що вже отримали шкільні автобуси Бериславський район, а також Іванівська, Любимівська, Виноградівська, Борозенська, Горностаївська, Кочубеївська, Каланчацька та Долматівська об’єднані територіальні громади. Про це повідомляє прес-служба Херсонської ОДА.
У 2018 році за рахунок державної субвенції на умовах співфінансування з місцевими бюджетами, Департаментом освіти, науки та молоді облдержадміністрації придбано 9 шкільних автобусів на суму 14,396 млн грн. Також об’єднаними громадами за державні кошти, на інфраструктурний розвиток, закуплено 8 одиниць транспорту.
Це спеціалізовані автобуси для перевезення школярів різного віку. Богдан 22412, виготовлений за спеціальним Державним стандартом України для шкільних автобусів. Виробником автобусів є Автоскладальний завод № 1 ПАТ «Автомобільна Компанія «Богдан Моторс», потужності якого розташовано у м. Луцьк.
Автобус має 31 місце для сидіння (з водієм), автономну систему обігріву салону, систему сигнального виклику з салону до водія та систему внутрішнього оповіщення. Кожне пасажирське місце обладнане пасками безпеки, в наявності система блокування дверей під час руху автобусу.

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 1+1
Ответ: