Херсон °C

Про антикорупційну взаємодію небайдужих громадян і державних аудиторів

Новости » Общество
0

Про антикорупційну взаємодію небайдужих громадян і державних аудиторівТриває проведення «прямих телефонних ліній» заради підвищення ефективності зворотного зв’язку з громадськістю, забезпечення прозорості в діяльності Південного офісу Держаудитслужби.

Кожної І та ІІІ середимісяця, з 10.00 до 12.00, за номером (0552) 22-64-85- «прямі телефонні лінії». 19 грудня, знову на зв’язку, начальник Управління Дмитро Валерійович Круковський.

Громадяни Херсонщини може інформувати про можливі порушення фінансово-бюджетної дисципліни та надати інформацію, скаргу або запитання на електронну адресу державних аудиторів - kherson@dkrs.gov.ua.

Попередній запис на особистий прийом проводиться за телефоном (0552) 226485.

Управління нагадує жителям Херсона і Херсонщини про можливість отримати інформацію з питань здійснення державного фінансового контролю за «телефоном довіри» (0552) 263628.

Сторінка Управління на Фейсбук: https://www.facebook.com/pg/khersondasu

Поряд з цим, нагадуємо про електронну скриньку Офісу за адресою doviraaudit@gmail.comз метою надання можливості громадськості інформувати керівництво Південного офісу Держаудитслужби про фінансові порушення на підконтрольних об’єктах бюджетної сфери.

 

Нагадаємо, що херсонські аудитори за січень – листопад 2018 забезпечили відшкодування втрат майже на 43 млн грн

 

Довідково:

- у І-ому півріччі 2018 висвітлено 107 матеріалів в електронних засобах інформації про проведення 48 телефонних ліній з херсонськими державними аудиторами;

- про діяльність державних аудиторів розміщено 197 текстів на офіційних веб-сайтах органів місцевого самоврядування і влади. Зокрема, на сайті ОДА- 49, сайтах РДА – 148;

-у 152-ох матеріалах вказаний номер «телефону довіри».

 

Прес-служба Управління Південного офісу Держаудитслужби в Херсонській області

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 1+1
Ответ: