Херсон °C

Угонщика мотоциклу затримано

Новости » Общество
0

В Чаплинське відділення поліції звернувся місцевий житель. Чоловік розповів, що хтось викрав його мотоцикл «Мінськ», який він вночі залишив в своєму гаражі. Як повідомляє Відділ комунікації поліції Херсонської області, упродовж дня поліцейські затримали угонщика та повернули власнику його транспортний засіб.

Поліцейські провели подвірні обходи та під час спілкування з жителями будинку на сусідній вулиці вони побачили чоловіка, який котив схожий на викрадений мотоцикл. Виявилося, що саме його поліцейські й розшукували. Підозрюваного затримали та доставили у відділення поліції.

За словами 26-річного затриманого, він вранці пішки гуляв селом, аж раптом вирішив покататися. Забрався в гараж односельця та викрав його мотоцикл. Далеко від’їхати у нього не вийшло, адже мотоцикл заглох й взагалі перестав заводитися. Угонщик знайшов на сусідній вулиці схованку, залишив там транспортний засіб та пішов додому відсипатися. Через декілька годин чоловік повернувся до мотоциклу, але самотужки встановити причину його поломки не зміг. Тож вирішив відкотити його у ремонтну майстерню та був зупинений поліцейськими.

Наразі транспортний засіб вилучили та повернули законному власнику. Відкрите кримінальне провадження за ч.2 ст.289 Кримінального кодексу України «Незаконне заволодіння транспортним засобом». Підозрюваному може загрожувати до 8 років позбавлення волі.

 

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 1+1
Ответ: