Херсон °C

40 тисяч гривень боргу - не привід не користуватися газом

Новости » Общество
0

40 тисяч гривень боргу - не привід не користуватися газомНеприємний сюрприз перед новорічними святами зробив сусідам мешканець багатоповерхівки у 4 таврійському мікрорайоні.
Керуючись своїми власними розуміннями законодавчих актів та вигаданими поняттями про споживання газу як товару, один з мешканців по вулиці Сенявіна, раніше опломбований за борг понад 17 тис. грн., вирішив самовільно розпочати опалювальний сезон зірвавши пломбу та накрутивши ще 1700 м куб газу. Про це повідомляє прес-секретар АТ "Херсонгаз".
Створивши загрозу для сусідів через самовільне відновлення газопостачання (сусіди викликали аварійну службу через запах газу на поверсі), він, не визнавши свою провину у крадіжці газу, ще й намагався довести свою правоту дій.
З прибуттям оперативної групи поліції «аргументи» у порушника закінчилися, як і газопостачання, яке від'єднане механічним способом.
Відновити його відтепер порушник може тільки після повної сплати боргу у розмірі майже 40 тис. грн. та усіх витрат на проведення робіт з відключення.
Завдяки злагодженій роботі працівників АТ «Херсонгаз» та поліції мешканці під'їзду зустріли новорічні свята із газопостачанням.

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 2+2
Ответ: