Херсон °C

У Голій Пристані визначили переможців районного конкурсу «Вчитель року»

Новости » Общество
0
Районний етап цього конкурсу в Голопристанському районі відбувся у листопаді 2018 року на базі опорного закладу освіти «Новозбур’ївська школа №1». Призові місця в номінації «Захист Вітчизни» вибороли три вчителя Голопристанського району та міста: лауреати – Федоров Сергій Анатолійович (Новософіївський заклад), Жила Анатолій Сергійович (Новофедорівський заклад) та переможець – Холодний Віталій Михайлович (Голопристанська ЗОШ №1). Привітав вчителів-переможців заступник голови Херсонської ОДА Євген Рищук.
Євген Миколайович повідомив гарну новину про те, що окрім дії конкурсних премій в 15 тис. грн., 10 тис. грн., 5 тис. грн. для конкурсу « Кращий учень року» від Благодійного фонду Євгена Рищука відтепер буде діяти така ж програма фонду і для вчителів: 
Сьогодні ми завітали до вас з подарунками. Моя мама мріяла, аби я став вчителем, але не склалося. Сьогодні є програма від Благодійного фонду «Кращий учень року», вона успішно працює. З цього року ми запустимо програму «Кращий вчитель району» - премії будуть такими ж, як і в учнів. Ви їх отримаєте. Ми зробимо плакати і розмістимо у всіх школах, зробимо об’яву, щодо цих премій. Бо конкурс кращий учень району вже дав свої результати - вчителі повсюдно говорять про те, що діти пішли на олімпіади, на конкурси, беруть участь у різних проектах. І це дуже добре, це нас радує, ми розуміємо, що це була вдала ідея і гарно реалізована справа. Це і ваша заслуга, ви даєте нам поштовх для розвитку, - відзначив у вітальному слові Євген Рищук.
В свою чергу, вчителі подякували за проведену просвітницьку роботу Євгена Миколайовича та подарували оберіг, котрий має захищати всі гарні замисли керівника фонду.
Для наших молодих і талановитих вчителів Ваша підтримка дуже цінна. Даруємо Вам янгола-охоронця, нехай підтримує Вас та надихає на добрі думки та допомагає втілювати гарні проекти. Хай завжди у Вашому домі панують затишок та здоров'я, - з такими словами привітала Євгена Рищука представниця вчительської спільноти.
За ініціативу та приємні подарунки подякували і представники місцевої влади.
-  Щиро дякуємо за таку підтримку і розуміння потреб педагогів. А нашим вчителям дякуємо за сміливість та креатив, ви самовдосконалюєтесь і йдете вперед! Здоров’я вам і вашим родинам! – побажала учасникам конкурсу голова Голопристанської РДА Тетяна Гасаненко.
Всеукраїнський конкурс « Учитель року» запроваджений Міністерством освіти і науки України, завданнями якого є виявлення талановитих учителів, їх підтримка та заохочення, піднесення ролі вчителя в суспільстві, підвищення престижу вчительської професії, популяризація педагогічного досвіду найкращих вчителів.

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 2+2
Ответ: