Херсон °C

Роботодавці Херсонщини сплатили 3,5 мільярда гривень ЄСВ

Новости » Общество
0
Протягом 2018 року працедавці Херсонської області перерахували до державних цільових фондів 3488,6 млн. грн. єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування.  У порівнянні з січнем - груднем 2017 року платники області збільшили перерахування внеску на 643,4 млн. грн., а темп росту платежів на соціальні потреби сягнув рівня 123 відсотка. Про це інформує прес-служба обласної податкової.
Найбільше ЄСВ сплатили платники податків Херсонського управління, це - 2244,2 млн. грн. або 64 відс. від загальної суми платежів. Роботодавці Новокаховського управління внесли - 611,2 млн. грн. ЄСВ, Генічеського та Бериславського управлінь - 289,7 млн. грн. та 236,8 млн. грн., Великолепетиського управління - 106,7 млн. грн. єдиного внеску.
Херсонські роботодавці активно сприяють процесу легалізації трудової зайнятості та забезпеченню пенсійних та інших соціальних виплат громадянам нашої області. Адже своєчасна сплата єдиного соціального внеску гарантує кожному херсонцю соціальну допомогу на випадок безробіття, нещасних випадків чи професійних захворювань, пенсійне забезпечення та лікарняні виплати.  

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 4+4
Ответ: