Херсон °C

Меру Миколаєнко «байдуже, чим займаються депутати на засіданнях комісій»

Новости » Общество
0
Сьогодні під час засідання виконавчого комітету Херсонської міської ради міський голова Володимир Миколаєнко досить різко висловився на адресу чиновниці заступника начальника управління естетики та зовнішньої реклами Тетяни Дяченко та засідань депутатських комісій.
Питання, які стосуються розміщення зовнішньої реклами, бігбордів у місті, виконком розглянув не за порядком денним. Адже Тетяни Дяченко під час розгляду питань у залі не було. Наприкінці засідання вона з’явилась, вибачилась і повідомила, що була на засіданні депутатської комісії міськради з питань підприємництва та транспорту. Володимир Миколаєнко досить різко заявив про те, що чиновниці буде оголошено догану. Натомість, захистити Тетяну Дяченко спробував депутат міськради Олександр Ложичев, пояснюючи, що засідання комісії затягнулось.
- А мені байдуже, чим ви там займаєтесь на своїх комісіях Олександр Вікторович!, - заявив Володимир Миколаєнко. - Ви граєтесь в свої ігри, як вам заманеться на цих засіданнях! А Тетяна Василівна - посадова особа, і має бути присутня на засіданні виконавчого комітету.

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 4+4
Ответ: