Херсон °C

Поліцейські відвідують сім’ї, які опинилися у складних життєвих обставинах

Новости » Общество
0

Працівники відділу ювенальної превенції обласного главку поліції спільно з працівниками служби у справах дітей Корабельної районної ради у м. Херсон перевірили умови проживання дітей у 7 родинах, які опинилися у складних життєвих обставинах. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

Відвідувачі перевірили санітарно-гігієнічні умови, в яких проживають діти, наявність вдома продуктів харчування, теплого одягу та спальних місць, цікавилися, чи відвідує малеча школу або дитячий садок. З батьками провели профілактичні бесіди щодо покращення умов проживання їх дітей, недопущення порушень їх прав та вчинення насильства в сім’ї.

Деяким родинам перевіряльники порадили у найкоротший термін покращити санітарно-гігієнічні умови в будинках: прибрати, випрати дитячий одяг та постільну білизну, купити продукти та шкільну канцелярію.

Такі рейди проводяться щотижня і перевіряються 7-10 родин у різних районах області. Ці заходи дозволяють вчасно виявити недоліки в умовах проживання дітей та їх вихованні, а також дати дорослим можливість виправити ситуацію.

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 4+4
Ответ: