Херсон °C

Благодійний вертеп зібрав близько 60 тис. грн на лікування трирічного Артема

Общество, Здоровье
0

Благодійний вертеп зібрав близько 60 тис. грн на лікування трирічного АртемаІз 25 грудня по 18 січня на Херсонщині проходив Благодійний вертеп. Студенти трьох вузів – Херсонського державного університету, Херсонського національного технічного університету та Херсонського державного аграрного університету – відвідували з колядками та щедрівками підприємства, компанії та державні установи міста й області. Костюми учасникам дійства було надано Херсонським обласним академічним музично-драматичним театром ім. М.Куліша та факультетом культури і мистецтв Херсонського державного університету. Про це йдеться у подомленні Херсонської облсаної ради.

Усі кошти, зібрані Благодійним вертепом, підуть на лікування трирічного Артема Завгороднього із Томиної Балки, який вже близько року бореться за життя. У минулому році у хлопчика діагностували рак головного і спинного мозку 4 стадії. Завдяки небайдужим людям, в тому числі депутатським корпусам Херсонської облради та Олешківської райради, які виділили на лікування Артема 150 та 100 тисяч гривень відповідно, вдалося провести необхідну операцію в Інституті нейрохірургії імені академіка Рамаданова. Проте, хлопчик потребує подальшої медичної допомоги.

Майже за місяць Благодійний вертеп Херсонщини зібрав близько 60 тис. грн. До благодійної місії приєднався іголова Херсонської обласної ради Владислав Мангер, який ніколи не стоїть осторонь дитячих проблем і питань. Як приклад, протягом багатьох років Владислав Миколайович є добрим другом дитячих будинків, надаючи закладам та їх вихованцям необхідну фінансову підтримку. Тому не оминув він своєю увагою і Артема.

До збору коштів на лікування хлопчика приєднався і комунальний заклад Херсонської обласної ради Палац молоді і студентів з творчими дітьми загальноосвітніх шкіл №1, №11 та №54.

Незважаючи на те, що Благодійний вертеп завершився, збір коштів для Артема продовжується. Всі бажаючі можуть підтримати хлопчика, перерахувавши кошти на номер картки мами Артема – 5168 7426 0380 3705 (Ганна Завгородня).

Сподіваємось, зібраних коштів буде достатньо, аби повністю побороти хворобу та повернути Артема до повноцінного дитячого життя.

 

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 2+2
Ответ: