Херсон °C

Обмеження щодо ввезення на митну територію України легкових автомобілів

Новости » Общество
0

Обмеження щодо ввезення на митну територію України легкових автомобілівМитниця ДФС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі інформує про обмеження щодо ввезення на митну територію України легкових автомобілів.

Відповідно до статті 2 Закону України від 06.07.2005 №2739-IV «Про деякі питання ввезення на митну територію України та проведення першої державної реєстрації транспортних засобів», із змінами, внесеними Законом України «Про внесення змін до Митного кодексу України та деяких інших законодавчих актів України щодо ввезення транспортних засобів на митну територію України» від 08.11.2018 року №2612-VIII, митне оформлення з метою вільного обігу та першу державну реєстрацію в Україні ввезених в період з 01.01.15 до 25.11.18 транспортних засобів таких, що були в користуванні, за кодом з товарної позиції 8703 згідно з УКТ ЗЕД здійснюють за умови їх відповідності екологічним нормам не нижче рівня «ЄВРО-2».

Проте, будь-які обмеження, щодо ввезення на митну територію України легкових автомобілів (код з товарної позицій 8703 згідно з УКТ ЗЕД) в залежності від року випуску, чинним законодавством не встановлено.

Таким чином, пропуск на митну територію України для вільного обігу товарів – легкових автомобілів, таких, що були в користуванні, згідно із нормами зазначеного вище Закону України, можливий за умови відповідності їх екологічним нормам не нижче «ЄВРО-2».

За інформацією митниці ДФС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 1+1
Ответ: