Херсон °C

Понад 1 мільйон звітів надали бізнесмени Херсонщини торік

Общество, Экономика
0
Понад 1 мільйон звітів надали бізнесмени Херсонщини торікЯк повідомили в управлінні інформаційних технологій Головного управління ДФС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі у 2018 році платники податків надали до податкових інспекцій регіону понад 1 мільйон звітних документів. Про це повідомляє прес-служба Головного управління ДФС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі.
Із загальної кількості майже 754 тисячі звітів або 74 відсотки надіслано в електронному вигляді. Через Електронний кабінет 43 тисячі суб’єктів господарювання надали понад 528 тисяч документів.
Варто зазначити, що час, відведений для подання квартальної та річної звітності спливає дуже швидко. Тож, аби не створювати собі незручностей завчасно подбайте про отримання електронного цифрового підпису та обирайте електронний формат подання звітності. Онлайн спосіб є надзвичайно зручним адже дозволяє своєчасно оновлювати звітні форми, заощаджувати фінансові та часові витрати, а головне – комфортно звітувати у будь-який зручний для вас час без помилок та черг у Центрах обслуговування платників.
Водночас, про звітування онлайн необхідно подбати завчасно. По-перше, слід обов’язково отримати кваліфікований електронний підпис. По-друге – встановити відповідне програмне забезпечення або зареєструватися в Електронному кабінеті за посиланням https://cabinet.sfs.gov.ua .
Практичну допомогу щодо подання звітності в електронному вигляді або через Електронний кабінет ви можете отримати у Центрах обслуговування платників.
 

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 1+1
Ответ: