Херсон °C

Стремоусова відправили під домашній арешт

Новости » Общество
0

Стремоусова відправили під домашній арештНаразі у Херсоні триває судове засідання щодо обрання запобіжного заходу скандально-відомому Кирилу Стремоусову. Судді пішли у дорадчу кімнату, а тим часом Киррило Стремоусов зробив своє офіційне повідомлення:

«Я офіційно роблю заяву, що у мене немає ніякої «криші», мене не кришує Мінстр Аваков. Я журналіст, який бореться з корупціонерами… Я сьогодні тут сказав прокурору: «ти, синку, в дитсадок ходив, коли ми затримували таких корупціонерів, як ти». А Мерікову я вже казав, що генерала йому дали нізащо. Коли приходить там в лапках генерал і починає щось там доводити Міністру Авакову. А Говоруну кажу, який з вас працівник, якщо вам очі газом забризкали і ви нічого зробити не змогли?! Від вас ніякої роботи», - так була охарактеризована робота правоохоронців Стремоусовим.

Судді обрали запобіжний захід – арешт в нічний час від 21.00 до 7.00. Нагадуємо, що Кирилу Стремоусову обрали запобіжний захід після інциденту зі стріляниною, що стався у прес-клубі «Новий день» на минулому тижні.

Правоохоронці обвинувачують його у хуліганстві. Санкція статті передбачає до 7 років позбавлення волі.

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 1+1
Ответ: