Херсон °C

Поблизу села Цукури горіла вантажівка

Новости » Общество
0
Каховські рятувальники отримали повідомлення про загорання вантажного автомобіля КамАЗ на трасі Одеса-Мелітополь поблизу села Цукури. За повідомленням у соцмережі, вони одразу прибули на місце події.
Прибувши на місце, працівники ДСНС виявили, що у вантажівки з причепом, яка знаходилась поруч із автозаправною станцією горить кабіна! Пожежу швидко загасили, запобігли поширенню вогню та величезних збитків. Нащастя водій та ніхто з учасників дорожнього руху від пожежі не постраждав.
Служба порятунку звертається до водіїв транспортних засобів: перед тим, як почати рух - переконайтесь, що ваша автівка технічно справна, не використовуйте саморобні обігрівальні прилади, враховуйте погодні умови, стан дорожнього полотна, пору року та доби, будьте уважні та ввічливі стосовно інших учасників дорожнього руху!
Пам'ятайте, що не завжди тільки від вас самих залежить ваша безпека за кермом, а і від інших учасників дорожнього руху! Тому будьте максимально уважними та обережними! Не сідайте за кермо перевтомленими, у нетверезому стані або під дією лікарських препаратів, які загальмовують реакцію! А також візьміть з собою речі першої необхідності і завжди майте при собі вогнегасники, аптечку, набір інструментів та знаки аварійної зупинки.

Поблизу села Цукури горіла вантажівка

 

Поблизу села Цукури горіла вантажівка

 

Поблизу села Цукури горіла вантажівка

 

Поблизу села Цукури горіла вантажівка

 

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 1+1
Ответ: