Херсон °C

У районі ХБК капітально відремонтували станцію водопостачання

Новости » Общество
0
31 січня фахівцями Херсонського Водоканалу було завершено капітальний ремонт підвищувальної станції водопостачання ЦТП-56 за адресою  Бериславське шосе, 4. Про це йдеться на сайті міськводоканалалу.
Мета заходу – поліпшення якості надання послуги водопостачання 2007 абонентам, які проживають у 8-ти багатоквартирних будинках мікрорайону ХБК та звести до мінімуму вирогідністі виникнення аварій на водопровідних мережах.
Фахівцями служби водопостачання Водоканалу (дільниці з експлуатації насосних станцій III-го підйому) було виконано капітальний ремонт насосно-силового обладнання підкачки, встановлено 2 сучасні засувки типу HAWLE, налаштовано станцію автоматичного регулювання тиску в мережі водопостачання з двома насосами фірми HYDRO-VACUUM, замінено 20 м трубопроводу діаметром  150 мм. Саме для виконання перепідключення підвищувальної станції 31 січня було тимчасово припинено водопостачання мешканців, про що було повідомлено завчасно.
Відтепер безперебійне, якісне та надійне водопостачання мешканців, що отримують воду від ЦТП-56, гарантовано.
Для довідки. Станція підвищення тиску за адресою Бериславське шосе,4  була  передана на обслуговування МКП «ВУВКГ м.Херсона» в 2012 році ТОВ «Херсонтепломережі». Станція забезпечує водопостачання будинків вул.Чорноморська, 58, 60, 62; вул.Айвазовького, 3-а (д/с №8), 5, 5-а; Бериславське шосе, 4, 6, 8.

У районі ХБК капітально відремонтували станцію водопостачання

 

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 1+1
Ответ: