Херсон °C

Держпродспоживслужби перейдуть на електронний документообіг

Новости » Общество
0
Держпродспоживслужби перейдуть на електронний документообігТериторіальні органи Держпродспоживслужби впродовж півріччя повинні перейти на електронний документообіг. Таке завдання поставив Голова Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів Володимир Лапа перед начальниками головних управлінь під час колегії Держпродспоживслужби за підсумками 2018 року.
«Зараз ми передаємо всім головним управлінням Держпродспоживслужби в областях і місті Києві та регіональним службам державного ветеринарно-санітарного контролю й нагляду на державному кордоні та транспорті відповідне технічне обладнання і необхідну кількість ліцензій для провадження діяльності через систему електронного документообігу. Завдання керівників – належним чином організувати процес та забезпечити участь персоналу у навчаннях, щоб ця система у повній мірі запрацювала уже через півроку», – наголосив Володимир Лапа.
Він зазначив, що впродовж першого кварталу поточного року територіальні органи повинні відпрацювати систему електронного документообігу в тестовому режимі таким чином, щоб до липня 2019 року всі процеси створення, відправлення, передавання, одержання, оброблення, використання і зберігання електронних документів та копій паперових документів в електронному вигляді були об’єднанні з системою електронного документообігу центрального апарату Держпродспоживслужби.
Володимир Лапа зауважив, що паралельно ведеться робота над інтеграцією електронної системи документообігу Держпродспоживслужби з системою електронної взаємодії центральних органів виконавчої влади.
Зазначимо, що з метою формування і виконання Національної програми інформатизації Уряд своїм розпорядженням від 20 червня 2018 р. № 421 через Державне агентство з питань електронного урядування виділив кошти для впровадження системи електронного документообігу в ряді центральних органів виконавчої влади, в тому числі й у Держпродспоживслужбі.
У Держпродспоживслужбі система електронного документообігу працює з березня 2017 року.
За матеріалом Держпродспоживслужби України

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 2+2
Ответ: