Херсон °C

«Земельна» комісія обласної ради підготувалася до сесії

Новости » Общество
0
Напередодні чергової сесії Херсонської обласної ради депутати провели засідання постійної комісії з питань земельних відносин та екології. Під головуванням депутата обласної ради Сергія Рибалка члени комісії розглянули 15 питань. Про це повідомляє прес-служба Херсонської обласної ради.
Окрім змін до бюджетних проектів, які будуть прийняті під час сесії, «земельно-екологічна» комісія розглянула й низку профільних питань. Так, до депутатів звернулися представники ПрАТ «Дім марочних коньяків «Таврія» з проханням погодити їм видобування питних підземних вод родовища «Таврія». Підтримали члени комісії звернення свого колеги щодо реалізації проекту з поліпшення екологічного стану Джарилгацької затоки.
«До кожного питання, яке потрапляє до порядку денного нашої комісії, ми ставимося відповідально і сумлінно. Адже за кожним з нас, членів депутатської комісії, стоять люди, які завтра запитають, чим ми керувалися, коли приймали те чи інше рішення. Тому ми не можемо собі дозволити погодити, наприклад, рішення про виділення більш ніж 700 тис.грн тільки на проектно-кошторисну документацію для певного об’єкта. Я вважаю, що при нинішньому бюджеті області це неприпустимо», - прокоментував роботу комісії її голова, депутат облради Сергій Рибалко.
Таким чином, після узгодження всіх питань порядку денного, комісія підготує свої висновки для колег-депутатів. Тож остаточні рішення прийматимуться вже цієї п’ятниці, 8 лютого, протягом чергового засідання Херсонської обласної ради.

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 1+1
Ответ: