Херсон °C

Енергетики застерігають громадян

Новости » Общество
0
У четвер, 21 лютого, у більшості областей України ускладняться погодні умови, повідомили у Гідрометцентрі. Очікуються пориви вітру 15-20 м/с (І рівень небезпечності, жовтий), оголошено штормове попередження. Адміністрація АТ «Херсонобленерго» звертається до жителів області бути уважними та обережними. Через сильні пориви вітру можливі падіння дерев і гілок на лінії електропередач, що призведе до їх пошкодження та обривів.
Енергетики застерігають громадян, ні в якому разі не проводити самостійно будь-які відновлювальні роботи в електрообладнанні.
Слід пам’ятати, при виявленні обривів електричних проводів чи інших пошкоджень в електричних мережах необхідно негайно попередити оточуючих про небезпеку та терміново повідомити у диспетчерську службу району електричних мереж.
Необхідно знати, що смертельно небезпечно не лише доторкатись, але й підходити на відстань ближче 8 метрів до обірваних проводів ліній електропередачі, які лежать на землі або звисають.
До приїзду енергетиків необхідно організувати охорону місця обриву проводу.
Своєчасне повідомлення про пошкодження електромереж значно прискорить відновлення електропостачання та допоможе запобігти випадкам електротравматизму.
Будьте уважні та обережні.

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 4+4
Ответ: