Херсон °C

У Новотроїцькому районі про децентралізацію поки що тільки розмови

Новости » Общество
0
У Новотроїцькому районі, в селах Воскресенка та Сергіївка, провели зустрічі громадян за темою «Об’єднання громад: як використати можливості для себе и своєї родини». У заході взяли участь: директор Херсонського Центру розвитку місцевого самоврядування Оксана Сілюкова, голова Зеленопідської ОТГ Галина Лобунько, голова Новотроїцької РДА Наталія Солтановська, голова районної ради Юрій Коцегубов, голови сільських рад, представники депутатського корпусу району, трудових колективів та громадськості.
Оксана Сілюкова розповіла про переваги об’єднання територіальних громад, а саме: збільшення дохідної частини бюджету, розширення повноважень, надання доступних та якісних послуг тощо. Крім того голова Зеленопідської ОТГ Галина Лобунько ознайомила учасників зустрічі з позитивним досвідом діяльності своєї громади.
Також, під час зустріч було обговорено питання дорожньо-транспортного господарства та функцонування закладів освіти, охорони здоров’я в рамках реформ. У заключній частині заходу гості відповіли на запитання присутніх, які стосувалися: ремонту доріг, збереження соціальної інфраструктури, вирішення проблеми забезпечення кадрами та інші.


0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 2+2
Ответ: