Херсон °C

Землевпорядники оформили 102 тисячі витягів для власників землі

Новости » Общество
0
Упродовж лютого фахівці структурних підрозділів Головного управління Держгеокадастру у Херсонській області на підставі заяв, отриманих від фізичних та юридичних осіб, сільськогосподарських товариств та фермерських господарств, сформували 73678 витягів із загальнонаціональної (всеукраїнської) нормативної грошової оцінки земель сільськогосподарського призначення – у 2,6 разів більше, ніж минулого місяця. Про це інформує сектор взаємодії зі ЗМІ та громадськістю Головного управління Держгеокадастру у Херсонській області.
Усього від початку року громадяни отримали 102 098 витягів з нормативної грошової оцінки. Найбільше – щодо ділянок, розташованих у Каховському (14605), Чаплинському (13476) та Новотроїцькому (11114) районах.
Громадяни надають перевагу зверненням онлайн – у лютому їх надійшло 53166, і лише одна шоста – через ЦНАПи. Зокрема, у Великолепетиському районі саме онлайн було подано 99,7% звернень – понад 6 тисяч. Подібно виглядає пропорція в Іванівському та Каланчацькому районах – 97,4% та 94% відповідно.
Таким чином, можливість замовлення витягу з технічної документації про нормативну грошову оцінку земельної ділянки онлайн спрощує доступ до адміністративних послуг і є дуже затребуваною громадянами, а Херсонщина досі займає перше місце по Україні за кількістю опрацьованих звернень та виданих витягів.
 

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 2+2
Ответ: