Херсон °C

ОТГ Херсонщини купують техніку для комунгоспів

Новости » Общество
0
Об’єднані територіальні громади Херсонщини успішно реалізовують проекти розвитку - від капремонту навчальних закладів, облаштування зовнішнього освітлення до ремонту доріг. Що є позитивним прикладом децентралізації. А ще тут активно та стрімко нарощують потенціал власних комунальних господарств.
Про це інформуєрегіональне відділення Асоціації міст України Херсонської області.
Мирненська ОТГ за рахунок субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на формування інфраструктури об’єднаних територіальних громад закупила спецтехніку: автомобіль, трактор, причеп для роторної косарки. Сума субвенції для ОТГ склала – понад 1,5 млн. грн., яку вони успішно використали.
Присиваська ОТГ за рахунок субвенції придбала обслуговуючу техніку вартістю 2 млн. 641 тис. грн. та провела капітальний ремонт покрівлі Григорівського сільського будинку культури на суму понад 1 млн. грн. Загальна сума субвенції для Присиваської ОТГ склала – 3 млн. 646 тис. грн., яку вони повністю освоїли.
«Оновлення сучасною технікою комунальних господарств ОТГ, а також виділення коштів на глобальні для сіл проекти є далекоглядними кроками в підходах до освоєння коштів, даних громадам на інфраструктурний розвиток», - зазначає регіональний консультант АМУ з бюджетних питань Марія Кривецька.
 

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 4+4
Ответ: